Boat4Rent Background

Arrangement op maat, naar uw keuze en wensen

Wij bieden naast onze uitgestippelde bootarrangementen ook de mogelijkheid om in samenspraak een speciaal arrangement op maat samen te stellen. Laat u inspireren door onderstaande, of maak ons uw wensen kenbaar.

 

√  Fotoshoot

Kom origineel uit de hoek met verrassende foto’s voor uw huwelijk, communie of een ander event. Laat u begeleiden door een professioneel fotograaf of neem zelf de lens in handen.

Kent u geen fotograaf?  Wij kunnen u afhankelijk van de gelegenheid informatie en advies geven.

 

√  Stap in het huwelijksbootje

Wat zou romantischer zijn dan deze uitdrukking letterlijk te nemen…

Stap aan boord voor een idyllische tocht op de toeristische Leie, en vaar mee langs de meest pittoreske plaatsjes met als kers op de taart de aankomst aan het kerkje in Afsnee. Vanaf de steiger is het amper 50 meter stappen tot aan de kerk. Een klassevolle aankomst op je huwelijk, in stijl en romantisch!

 

√  Vier je verloving, vrijgezellen, jubileum, verjaardag, …

Durf de traditionele formules doorbreken, neem vrienden en familie mee het water op. Beleef onvergetelijke momenten, ludiek en ontspannend, op unieke en exclusieve locaties…

 

√  Vaarschool

Maak kennis met de bootsport. Volg een vaarinitiatie, een opleiding om bepaalde stuurtechnieken onder de knie te krijgen, of doe praktijkervaring op in het kader van het behalen van een stuurbrevet.

 

√  Daguitstap

We vertrekken ’s morgensvroeg voor een boottocht op de toeristische Leie. Via de ringvaart zetten we onze koers richting Gent Zeehaven verder, om de zeehaven in te komen moeten we door de sluis, een spannend moment. Eenmaal in de zeehaven laten we ons imponeren door machtige zeeschepen en de mastodontische havenindustrie. Na deze impressie zetten we onze reis verder richting binnenstad Gent, we exploreren de kanaaltjes van het historische stadcentrum, onder de laagste brugjes tot in de smalste riviervaartjes.

Gecharmeerd verlaten we Gent en zetten we koers richting thuishaven.