Boat4Rent Background

4 uur

 Tot 8 personen, 

 VOOR DE PRIJS VAN € 425 

We starten de rondvaart op de adembenemende toeristische Leie. Daar kunt u meteen genieten van de rust op het water. In het gezelschap van enkele kwetterende eendjes  kan u nog ongerepte natuur aanschouwen. Daarenboven biedt het uitzicht vanop het water u enkele mooie pareltjes van de hedendaagse bouwkunst en ook woningen met een historisch karakter, met elk hun eigen prachtige tuin.

Hierna varen we de historische binnenstad van Gent in. U ontdekt een ànder Gent: vergeten hoekjes, ongekende achterkanten en zelfs ook hier enkele groene stukjes natuur om heerlijk bij weg te dromen… U kunt ook genieten van de bekende monumenten en architectuur van Gent: het Gravensteen, de oude Vismijn, de Vlaamse Opera, het Oud Gerechtsgebouw, verschillende kathedralen… De altijd aanwezige toeristen op de kade, de dicht bevolkte terrasjes, de kuierende shoppers… maken dat u zich meteen in vakantiesfeer voelt!

Dankzij de behendigheid van onze speedboot kunnen wij manoeuvreren tot in het hartje Gent, onder de laagste brugjes en in de smalste rivierkanaaltjes. Een ongelooflijke ervaring om nooit te vergeten.

Tot slot gaan we voor de adrenalinekick. We laten alle remmen los en wagen ons aan een snelvaartsensatie. In de snelheidszone op de ringvaart komt de speedboot volledig tot zijn recht en kan de snelheid stevig worden opgedreven. 

Na de boottocht kan u nog een culinaire vervolg aan uw uitstap breien…